Т Е А Т Р А Л Н И   С Ъ Б И Т И Я
ТИГЪР И ДРАКОН
от ЙОАНА МИРЧЕВА
премиера -
15 октомври 2022 г.

моноспектакъл на ОВАНЕС ТОРОСЯН
ВИНСЕНТ В БРИКСТЪН
от НИКЪЛЪС РАЙТ
премиера -
1 юли 2022 г.

с участието на МИЛА БАНЧЕВА, ЯСЕН АТАНАСОВ, ЖАКЛИН ДАСКАЛОВА, ТЕОДОР НЕНОВ, КОНСТАНТИНА ГЕОРГИЕВА
Конкурс "Славка Славова" - Н А Г Р А Д И !
ЗА ЗРИТЕЛИ С ИЗИСКАН ВКУС!

 Начало 
 Театрален афиш 
 Детска програма 
 Турнета 
 Новини 
 Конкурс 
 Билети и отстъпки 
 За контакти 
 Премиери 
 Постановки 
 Творци 
 
 Театър 199 представя 

СИМУЛАТОР ЗА ЧИФТОСВАНЕ
от ДЖОУЗЕФ СКРИМШОУ

Добре дошли в ресторант ”Блаженство”!
ТАЗИ ВЕЧЕР ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ВАС!
Очаква Ви едно ексцентрично, но и изключително смешно изживяване. Вие играете ролята на злата и непреклонна съдба в романтична комедия за двойка непознати, които имат различни представи за бъдещата си среща. В определени моменти нашата объркана двойка ще бъде изправена пред необходимостта да вземе конкретно решение. В случай, че те не успеят, единственият начин представлението да продължи е Вие да направите избор вместо тях. След като разрешите дилемата ще станете свидетели на онова, което сами сте забъркали. Предстои Ви да видите среща с непознат с цел брак - най-ужасяващата културна институция измислена от западната цивилизация!
Приятно забавление!

ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО Е С ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ 110 МИНУТИ.
 • режисура: ПЛАМЕН ПАНЕВ
 • участват: ЙОАНА БУКОВСКА, ГЕРАСИМ ГЕОРГИЕВ-ГЕРО и ГЕОРГИ СПАСОВ
 • сценография: ЕЛИЦА ГЕОРГИЕВА
 • костюми: ЕЛИЦА ГЕОРГИЕВА
 • превод: ЛЮБОВ КОСТОВА

Отзиви:
 • „Бликащата от свеж хумор пиеса „Симулатор за чифтосване”, която е хит в САЩ, предизвиква размисъл за самотата и отчуждението в съвременния свят”.
  Юлиана Костова, в. „Всичко за жената”;

 • „Публиката поръчва виното за сгледа на Йоана Буковска и Герасим Георгиев-Геро… Със сигурност освен чистата забава, постановката предлага и поне още една опция – да се вгледаме внимателно в своите желания и на тези на човека до нас, за да не вземаме все най-погрешните решения от целия спектър от възможности”.
  Ирина Гигова, в. „Новинар”;

 • „Добре дошли в ресторант „Блаженство”! Тази вечер зависи от вас! Очаква ви едно ексцентрично, но и изключително смешно изживяване. Вие играете ролята на злата и непреклонна съдба в романтична комедия за двойка непознати, които имат различни представи за бъдещата си среща. В определени моменти нашата объркана двойка ще бъде изправена пред необходимостта да вземе конкретно решение. В случай че те не успеят, единственият начин представлението да продължи е вие, зрителите, да направите избор вместо тях”.
  БТА – Пенка Момчилова;

 • „Постановката е красива и се настанява сред задължителните в софийския театрален афиш. Не на последно място, защото обединените усилия на драматурга, умелия режисьор и вдъхновено играещите актьори не само задават въпроси от сцената, а подсказват възможност за отговори”.
  Гергана Стойчева, в. „Словесата”;

 • „Публиката дирижира любовна среща… „Забелязвам, че думата брак стряска хората, не им харесва. И те изберат прелъстяването. Очевидно трябва да заменим брака с някакъв синоним!” Йоанна Буковска говори за сензационната постановка на „Симулатор за чифтосване” в Театър 199, която вече създава мода сред младите”.
  Димитър Стайков, в. „24 часа”.

 • "Не знам как изглежда този спектакъл в друг ден от седмицата, но за петък вечер е идеален – смешен, неангажиращ и чудесно изигран!"
  Елица Павлович, momichetata.com  Премиера: 15.03. 2008 г.


 • (C) 2003-2022 Theatre 199; VISITORS#34309