Т Е А Т Р А Л Н И   С Ъ Б И Т И Я
НИРВАНА
от КОНСТАНТИН ИЛИЕВ
премиера -
17 и 18 декември 2021 г.

с участието на ДЕЯН ДОНКОВ, РАДИНА КЪРДЖИЛОВА
БРЕМЕНСКИТЕ МУЗИКАНТИ
постановка ЦВЕТИ ПЕНЯШКИ
премиера -
27 февруари 2022 г.

с участието на ДИЛЯНА СПАСОВА, ЖИВКО ДЖУРАНОВ, ДИМИТЪР СТЕФАНОВ, ЛЮБОМИР ЖЕЛЕВ
Конкурс "Славка Славова" - Н А Г Р А Д И !
ЗА ЗРИТЕЛИ С ИЗИСКАН ВКУС!

 Начало 
 Театрален афиш 
 Детска програма 
 Турнета 
 Новини 
 Конкурс 
 Билети и отстъпки 
 За контакти 
 Премиери 
 Постановки 
 Творци 
 
 Театър 199 представя 

СЕДЕМ ДНИ ОТ ЖИВОТА НА СИМОН ЛАБРОС
от КАРОЛ ФРЕШЕТ

Не знаете как да се справите с разгневения си партньор? Или изпитвате затруднения да се изразявате? Или искате хората да ви забелязват по-често? Или пък искате изобщо да не ви забелязват?

Симон Лаброс има отговор за вас!

Симон Лаброс е талантлив човек, но по някаква причина не успява да печели от многото си разнородни дарби. Той полага неимоверни усилия да предложи най-различни, изненадващи услуги, за каквито никой никъде не се е сетил. И въпреки че убеждава всеки в способностите си, по някаква причина хората не са готови да заплащат за неговите проницателни проекти. Симон Лаброс се опитва да изгради един нов, необикновен, различен свят, разгърнат пред очите ни в седем дни. Свят, в който играта заема своето централно място на авансцената на живота. Играта, която спасява. Играта, която възвишава. Играта, която ни разкрива цялата палитра на нашето съвременно, обречено, комично и объркано човечество. В смелото си начинание Симон въвлича приятеля си, черногледия поет Лео и красивата, неочаквано необичайна Ексцентричните герои завладяват сцената и когато зрителят си тръгне от салона, ще усети особено усещане, че и сърцето му е завладяно. Че сърцето му е завладяно в замяна на един билет. И на мъничко внимание. Нима това е висока цена за толкова… проницателен проект?

ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО Е С ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ 90 МИНУТИ.
 • режисура: СТИЛИЯН ПЕТРОВ
 • участват: ТИГРАН ТОРОСЯН, ЙОАНА БУКОВСКА-ДАВИДОВА, ДИМИТЪР ЖИВКОВ
 • сценография: ВЕНЕЛИН ШУРЕЛОВ
 • музика: МИШО ШИШКОВ-син
 • костюми: ЕЛИЦА ГЕОРГИЕВА
 • превод: СВЕТЛАНА ПАНЧЕВА

Отзиви:
 • "Светът на Лаброс е проекция на нашия свят на безизходица и нихилизъм, но обагрен с трогателния хумор на един нов романтичен Рицар на печалния образ."
  Ирина Гигова, в. "Монитор"

 • "Необикновеният свят на Лаброс е разрив между желание и сбъдване, но и цели седем дни, в които зрителят се смее, мисли и вълнува. А това не е никак малко…"
  Стефани Калчева, vibes.bg

 • "Зрителите имат двойното удоволствие да проследят тази необичайна история под формата на театър в театъра, в който не разиграващите различни импровизирани сцени актьори, а именно - Играта е главното действащо лице."
  Патриция Николова, sofialive.bg  Премиера: 28 октомври 2017 г.


 • (C) 2003-2022 Theatre 199; VISITORS#58037