Т Е А Т Р А Л Н И   С Ъ Б И Т И Я
ПРОБЕН СРОК
от НИКОЛАЙ ГУНДЕРОВ
премиера -
5 ноември 2016 г.

постановка ТЕЯ СУГАРЕВА
с участието на ХРИСТО УШЕВ, ГЕОРГИ СПАСОВ, МАЛИН КРЪСТЕВ, СТОЯН МЛАДЕНОВ
СЪДЕБНА ГРЕШКА
от ДЖОН МОРТИМЪР
премиера -
25 февруари 2017 г.

с участието на ТЕОДОР ЕЛМАЗОВ и ПЛАМЕН ПЕЕВ
КОНКУРС "СЛАВКА СЛАВОВА" 2016 г. - РЕЗУЛТАТИ
ЗА ЗРИТЕЛИ С ИЗИСКАН ВКУС!

 Начало 
 Театрален афиш 
 Детска програма 
 Турнета 
 Новини 
 Събития 
 Билети и отстъпки 
 За контакти 
 Премиери 
 Постановки 
 Творци 
 
 Театър 199 представя 

СИМУЛАТОР ЗА ЧИФТОСВАНЕ
от ДЖОУЗЕФ СКРИМШОУ

Добре дошли в ресторант ”Блаженство”!
ТАЗИ ВЕЧЕР ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ВАС!
Очаква Ви едно ексцентрично, но и изключително смешно изживяване. Вие играете ролята на злата и непреклонна съдба в романтична комедия за двойка непознати, които имат различни представи за бъдещата си среща. В определени моменти нашата объркана двойка ще бъде изправена пред необходимостта да вземе конкретно решение. В случай, че те не успеят, единственият начин представлението да продължи е Вие да направите избор вместо тях. След като разрешите дилемата ще станете свидетели на онова, което сами сте забъркали. Предстои Ви да видите среща с непознат с цел брак - най-ужасяващата културна институция измислена от западната цивилизация!
Приятно забавление!

ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО Е С ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ 110 МИНУТИ.
 • режисура: ПЛАМЕН ПАНЕВ
 • участват: ЙОАНА БУКОВСКА, ГЕРАСИМ ГЕОРГИЕВ-ГЕРО и ГЕОРГИ СПАСОВ
 • сценография: ЕЛИЦА ГЕОРГИЕВА
 • костюми: ЕЛИЦА ГЕОРГИЕВА
 • превод: ЛЮБОВ КОСТОВА
сектор B-0сектор Aсектор Bсектор Cсектор D
21 май 2017
15,00 ч. 15,00 лв. 17,00 лв. 14,50 лв. 13,50 лв. 11,00 лв.
04 юни 2017
20,00 ч. 15,00 лв. 17,00 лв. 14,50 лв. 13,50 лв. 11,00 лв.
Отстъпки: до 50%   [подробности]

Отзиви:
 • „Бликащата от свеж хумор пиеса „Симулатор за чифтосване”, която е хит в САЩ, предизвиква размисъл за самотата и отчуждението в съвременния свят”.
  Юлиана Костова, в. „Всичко за жената”;

 • „Публиката поръчва виното за сгледа на Йоана Буковска и Герасим Георгиев-Геро… Със сигурност освен чистата забава, постановката предлага и поне още една опция – да се вгледаме внимателно в своите желания и на тези на човека до нас, за да не вземаме все най-погрешните решения от целия спектър от възможности”.
  Ирина Гигова, в. „Новинар”;

 • „Добре дошли в ресторант „Блаженство”! Тази вечер зависи от вас! Очаква ви едно ексцентрично, но и изключително смешно изживяване. Вие играете ролята на злата и непреклонна съдба в романтична комедия за двойка непознати, които имат различни представи за бъдещата си среща. В определени моменти нашата объркана двойка ще бъде изправена пред необходимостта да вземе конкретно решение. В случай че те не успеят, единственият начин представлението да продължи е вие, зрителите, да направите избор вместо тях”.
  БТА – Пенка Момчилова;

 • „Постановката е красива и се настанява сред задължителните в софийския театрален афиш. Не на последно място, защото обединените усилия на драматурга, умелия режисьор и вдъхновено играещите актьори не само задават въпроси от сцената, а подсказват възможност за отговори”.
  Гергана Стойчева, в. „Словесата”;

 • „Публиката дирижира любовна среща… „Забелязвам, че думата брак стряска хората, не им харесва. И те изберат прелъстяването. Очевидно трябва да заменим брака с някакъв синоним!” Йоанна Буковска говори за сензационната постановка на „Симулатор за чифтосване” в Театър 199, която вече създава мода сред младите”.
  Димитър Стайков, в. „24 часа”.  Премиера: 15.03. 2008 г.


 • (C) 2003-2017 Theatre 199; VISITORS#60313