Т Е А Т Р А Л Н И   С Ъ Б И Т И Я
ПРИЯТНО МИ Е, ИВА!
от ИВА ТОДОРОВА
премиера -
3 февруари 2018 г.

постановъчен консултант
СТОЯН РАДЕВ
с участието на ИВА ТОДОРОВА
НОС
по Н.В.ГОГОЛ
премиери -
3 април 2018 г.

постановка ВЕСЕЛКА КУНЧЕВА
с участието на ГЕОРГИ СПАСОВ и ПОЛИНА ХРИСТОВА
КОНКУРС "СЛАВКА СЛАВОВА" 2016 г. - РЕЗУЛТАТИ
ЗА ЗРИТЕЛИ С ИЗИСКАН ВКУС!

 Начало 
 Театрален афиш 
 Детска програма 
 Турнета 
 Новини 
 Събития 
 Билети и отстъпки 
 За контакти 
 Премиери 
 Постановки 
 Творци 
 
 Театър 199 представя 

СИМУЛАТОР ЗА ЧИФТОСВАНЕ
от ДЖОУЗЕФ СКРИМШОУ

Добре дошли в ресторант ”Блаженство”!
ТАЗИ ВЕЧЕР ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ВАС!
Очаква Ви едно ексцентрично, но и изключително смешно изживяване. Вие играете ролята на злата и непреклонна съдба в романтична комедия за двойка непознати, които имат различни представи за бъдещата си среща. В определени моменти нашата объркана двойка ще бъде изправена пред необходимостта да вземе конкретно решение. В случай, че те не успеят, единственият начин представлението да продължи е Вие да направите избор вместо тях. След като разрешите дилемата ще станете свидетели на онова, което сами сте забъркали. Предстои Ви да видите среща с непознат с цел брак - най-ужасяващата културна институция измислена от западната цивилизация!
Приятно забавление!

ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО Е С ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ 110 МИНУТИ.
 • режисура: ПЛАМЕН ПАНЕВ
 • участват: ЙОАНА БУКОВСКА, ГЕРАСИМ ГЕОРГИЕВ-ГЕРО и ГЕОРГИ СПАСОВ
 • сценография: ЕЛИЦА ГЕОРГИЕВА
 • костюми: ЕЛИЦА ГЕОРГИЕВА
 • превод: ЛЮБОВ КОСТОВА
сектор B-0сектор Aсектор Bсектор Cсектор D
21 май 2018
19,30 ч. 16,00 лв. 18,00 лв. 15,00 лв. 13,50 лв. 11,00 лв.
17 юни 2018
20,00ч. 16,00 лв. 18,00 лв. 15,00 лв. 13,50 лв. 11,00 лв.
08 юли 2018
20,00ч. 16,00 лв. 18,00 лв. 15,00 лв. 13,50 лв. 11,00 лв.
Отстъпки: до 50%   [подробности]

Отзиви:
 • „Бликащата от свеж хумор пиеса „Симулатор за чифтосване”, която е хит в САЩ, предизвиква размисъл за самотата и отчуждението в съвременния свят”.
  Юлиана Костова, в. „Всичко за жената”;

 • „Публиката поръчва виното за сгледа на Йоана Буковска и Герасим Георгиев-Геро… Със сигурност освен чистата забава, постановката предлага и поне още една опция – да се вгледаме внимателно в своите желания и на тези на човека до нас, за да не вземаме все най-погрешните решения от целия спектър от възможности”.
  Ирина Гигова, в. „Новинар”;

 • „Добре дошли в ресторант „Блаженство”! Тази вечер зависи от вас! Очаква ви едно ексцентрично, но и изключително смешно изживяване. Вие играете ролята на злата и непреклонна съдба в романтична комедия за двойка непознати, които имат различни представи за бъдещата си среща. В определени моменти нашата объркана двойка ще бъде изправена пред необходимостта да вземе конкретно решение. В случай че те не успеят, единственият начин представлението да продължи е вие, зрителите, да направите избор вместо тях”.
  БТА – Пенка Момчилова;

 • „Постановката е красива и се настанява сред задължителните в софийския театрален афиш. Не на последно място, защото обединените усилия на драматурга, умелия режисьор и вдъхновено играещите актьори не само задават въпроси от сцената, а подсказват възможност за отговори”.
  Гергана Стойчева, в. „Словесата”;

 • „Публиката дирижира любовна среща… „Забелязвам, че думата брак стряска хората, не им харесва. И те изберат прелъстяването. Очевидно трябва да заменим брака с някакъв синоним!” Йоанна Буковска говори за сензационната постановка на „Симулатор за чифтосване” в Театър 199, която вече създава мода сред младите”.
  Димитър Стайков, в. „24 часа”.  Премиера: 15.03. 2008 г.


 • (C) 2003-2018 Theatre 199; VISITORS#138521